Wie zijn wij

Chiosmastiek is een handelsnaam van WA Products.

WA Products is opgericht in 2012 met als doel 100% natuurlijke producten aan te bieden, zoals de unieke biologische persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek van het Griekse eiland Chios, de 100% zuivere Arganolie van Acounna. WA Products is een bedrijf dat kleinschalig werkt en niet uit is op dikke winst. U kunt verzekerd zijn van een zorgvuldige behandeling van uw bestellingen en eventuele vragen.

WA staat voor “Wat Anders”, wat wil zeggen dat we andere producten aanbieden dan het gros der aanbieders en ons proberen te onderscheiden door met passie en plezier ons bedrijf te runnen en dat uit te laten stralen naar onze klanten.
Wij importeren de persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek zelf. Producten met mastiek uit Chios kunt u ook elders (online) kopen, maar wij leveren de meest natuurlijke van Anemos en bieden ze voor een zéér aantrekkelijke prijs aan. Wij zijn namelijk overtuigd van de perfecte werking van deze mastiek-producten en dit willen ook graag door u laten ervaren!

Mastiek (Mastiha, Masticha)

De persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek hebben wij tijdens onze vakantie naar het Griekse eiland Chios “ontdekt”. Vlak voor de kust van Turkije en met een heel bijzonder klimaat. Dat klimaat zorgt er namelijk voor dat hier bomen groeien die weliswaar ook elders groeien, maar alleen op Chios iets bijzonders produceren: Mastiek (In het Grieks: Mastiha of Masticha). Mastiek is de hars van de mastiek boom. Die mastiek wordt al sinds vele honderden jaren gebruikt voor ons lichaam. Mastiek draagt bij aan genezing en voorkoming van een breed scala aan aandoeningen. Mastiek is bewezen goed voor onze huid en tanden. Door de EMA is Mastiek uitgeroepen als “natuurlijk kruiden geneesmiddel”.

Arganolie

De Arganolie betrekken wij rechtstreeks van de Nederlands-Marokkaanse coöperatie die de olie importeert. Voordat arganolie de bekendheid had die het vandaag de dag heeft, waren wij al onder de indruk van de bewezen effectieve werking van arganolie. Wij verkopen de beste arganolie die in Nederland te koop is.

Waar kunt u ons en onze producten vinden?

Wij zijn geregeld te vinden op diverse markten in het midden van het land. WA Products is ieder jaar te vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs. U kunt onze producten met Mastiek ook vinden bij de Griekse Natuurwinkel in Amersfoort. U vindt onze producten met Mastiek NIET in drogisterijen en supermarkten. Dit gezien onze (zeer lage) prijsstelling waardoor grote resellers vinden dat ze (te) weinig winst maken op onze producten.

Winkel Contact