Natuurlijke verzorgingsproducten

Hoge kwaliteit natuurlijke verzorgingsproducten vindt u bij Chiosmastiek. Wij bieden u een ruim assortiment van persoonlijk verzorgingsproducten voor uw gehele lichaam aan.
Er zijn veel aanbieders te vinden als het gaat om verzorgingsproducten. Echter, Chiosmastiek levert zeer hoge kwaliteit producten met bio bestanddelen.
Al deze producten bevatten zuivere Chios mastiek (vandaar onze naam). Dit vormt de basis van ons assortiment.

Onze producten zijn verder zo natuurlijk mogelijk.
In geen van de producten zit één van de 26 bekendste allergenen. En als er een natuurlijk alternatief bestaat voor een (goedkope) chemische stof, dan wordt die gebruikt. Al is die natuurlijke stof dan waarschijnlijk wel duurder.

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten is beter voor de huid. Gelukkig is nu steeds meer bekend over de (al dan niet op langere termijn) schadelijke effecten van de meest gebruikte chemische stoffen. Zoals de inmiddels beruchte sulfaten SLS en SLES. Helaas treft u deze nog steeds aan, ook in dure, zogenaamd natuurlijke producten. Soms onder een andere, minder opvallende naam. Veel mensen die denken last van roos te hebben, hebben last van een uitgedroogde hoofdhuid, met dank aan deze sulfaten. Het zit zelfs nog steeds in tandpasta, waardoor het een droge mond, ontstekingen en aften kan veroorzaken.

Natuurlijke verzorgingsproducten met zuivere Chios mastiek (mastiha, masticha)

Mastiektranen

Mastiek is de Nederlandse vertaling van het Griekse mastiha (of masticha). Het is de hars van de mastiekboom. Deze hars is het hart van onze verzorgingsproducten.
Reeds duizenden jaren geleden hebben de oude Grieken ontdekt dat mastiek goed is voor ons. Mastiek bleek te helpen bij de genezing van wonden en bij tal van huidproblemen. De hars bleek huidherstel te versnellen en te zorgen voor een gezonde en stralende huid.
Door op de hars te kauwen werden tanden schoon en kreeg men een frisse adem (feitelijk was dit de eerste Europese kauwgom). Ook ontdekte men dat pure Chios mastiek darm- en maagproblemen kon oplossen. Vandaag de dag vindt u de hars zowel als mastiek-poeder als mastiek olie in verzorgingsproducten.

Chiosmastiek levert de natuurlijke verzorgingsproducten met mastiek van de fabrikant Anemos. Deze maakt de meest natuurlijke producten met Chios mastiek. En zij waren de eerste die begrepen dat mastiek zeer breed toe te passen is. Zij hebben dan ook meerdere primeurs op hun naam staan, zoals de eerste zeep en tandpasta met mastiek. Tevens passen zij diverse biologische bestanddelen toe. Vaak plantaardige bio bestanddelen van Chios zelf!

De webshop voor natuurlijke verzorgingsproducten

Chiosmastiek.nl is een webshop van WA Products. WA Products staat voor “Wat Anders” en is opgericht in 2012. Onze missie is u als klant te voorzien van producten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Met name deze persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha) van het Griekse eiland Chios. Vandaar onze naam: Chiosmastiek.nl. Wij waren de eerste in Nederland die de kracht van mastiek begrepen.
Wij gingen op zoek naar een betrouwbare fabrikant die echt natuurlijke verzorgingsproducten maakt en kwamen toen uit bij Anemos, op Chios. Omdat wij nu distributeur voor Nederland en België zijn kunnen wij de prijzen laag houden. Wij zijn, net als de fabrikant, trots op deze unieke Chios mastiek en willen deze superieure producten graag zo breed mogelijk bekend maken. En ook daarom houden wij de prijzen laag.

Uiteraard zijn er ook andere merken die Chios mastiek, mastiha, masticha, of mastic in hun producten toepassen. Sommige zijn heel nieuw. Helaas is er een aantal dat alleen om de marketing Chios mastiek gebruikt! De hars is namelijk de laatste jaren steeds bekender aan het worden, mede dankzij de EMA, ook buiten Griekenland.

Onze producten onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden wij ze aan voor een eerlijke prijs!

Wat kunt u bij ons vinden en van ons verwachten?

Wij bieden u de volgende natuurlijke verzorgingsproducten:

Natuurlijke verzorgingsproducten
  • Hoge kwaliteit persoonlijke verzorgingsproducten voor uw gezicht, lichaam en haar met natuurlijke mastiek van het Griekse Chios en met een zo natuurlijk mogelijke samenstelling.
  • Hoge kwaliteit verzorgingsproducten voor uw tanden en mond. Tandpasta en mondwater met mastiek zijn perfecte producten voor een gezonde mond en gebit.
  • 100% Zuiver mastiek-poeder tegen darm- en maagproblemen. Puur, onvermengd, mastiek-poeder kan uiterst effectief zijn bij brandend maagzuur en zure oprispingen.
  • 100% Pure mastiek stukjes. Dit zijn de “tranen” van de mastiekboom. Feitelijk zijn dit de druppels gestolde hars. U kunt het gebruiken als een soort van kauwgom (het wordt zacht door de warmte van de mond). Het is goed voor uw tanden en tandvlees.
  • Omdat Chios mastiek ook eetbaar is en het in diverse landen wordt gebruikt als gezonde specerij leveren wij diverse lekkernijen met Chios mastiek, zoals de gezondste Griekse koffie met mastiek.
  • Natuurlijke, pure arganolie uit Marokko. Steeds meer mensen kiezen voor een enkel, 100% natuurlijk, middel. Wij leveren de hoogste kwaliteit arganolie, op verzoek van diverse klanten van ons. Het is een prima passende, natuurlijke, aanvulling op onze verzorgingsproducten met mastiek.

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen voor €5,95; voor België: €9,-. Alle bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd (voor België: €60,-). Minimum bestelbedrag is €7,50.

Voor meer informatie over onze Natuurlijke verzorgingsproducten of andere producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u onder “Contact”.

Winkel Contact