Natuurlijke verzorgingsproducten

Hoge kwaliteit natuurlijke verzorgingsproducten vindt u bij Chiosmastiek. Wij bieden wij u een ruim assortiment van persoonlijk verzorgingsproducten voor uw gehele lichaam aan.
Er zijn veel aanbieders te vinden als het gaat om verzorgingsproducten. Echter, Chiosmastiek levert zeer hoge kwaliteit producten aan met bio bestanddelen.
Al deze producten bevatten zuivere Chios mastiek (vandaar onze naam). Dit vormt de basis van ons assortiment.

Onze producten zijn verder zo natuurlijk mogelijk.
In geen van de producten zit één van de bekendste allergenen. Als er een natuurlijk alternatief bestaat voor een (goedkope) chemische stof, dan wordt die gebruikt. Al zal die natuurlijke stof dan wel duurder zijn. 

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten is beter voor de huid. Gelukkig is nu steeds meer bekend over de (op termijn) schadelijke effecten van de meest gebruikte chemische stoffen. Zoals de inmiddels beruchte sulfaten SLS en SLES. Helaas treft u deze nog steeds aan, ook in dure, zogenaamd natuurlijke producten. Soms onder een andere, minder opvallende naam. Veel mensen die denken last van roos te hebben, hebben last van een uitgedroogde hoofdhuid, met dank aan deze sulfaten. Het zit zelfs nog steeds in tandpasta, waardoor het een droge mond, ontstekingen en aften kan veroorzaken. 

Natuurlijke verzorgingsproducten met zuivere Chios mastiek (mastiha, masticha)

Mastiek is de Nederlandse vertaling van het Griekse mastiha (of masticha). Het is de hars van de mastiekboom. Deze hars is het hart van onze verzorgingsproducten. Reeds duizenden jaren geleden hebben de oude Grieken ontdekt dat mastiek goed is voor ons. Mastiek bleek te helpen bij de genezing van wonden en bij tal van huidproblemen. De hars bleek huidherstel te versnellen en te zorgen voor een gezonde en stralende huid.
Door op de hars te kauwen werden tanden schoon en kreeg men een frisse adem (feitelijk was dit de eerste Europese kauwgom). Ook ontdekte men dat pure Chios mastiek darm- en maagproblemen kon oplossen. Vandaag de dag vindt u de hars zowel als mastiek-poeder als mastiek olie in verzorgingsproducten.

Chiosmastiek levert de natuurlijke verzorgingsproducten met mastiek van de fabrikant Anemos. Deze maakt de meest natuurlijke producten met Chios mastiek. En ze waren de eerste die begrepen dat mastiek zeer breed toe te passen is. Zij hebben dan ook meerdere primeurs op hun naam staan. Tevens passen zij diverse biologische bestanddelen toe. Vaak plantaardige bio bestanddelen van Chios zelf!

De webshop voor natuurlijke verzorgingsproducten

Chiosmastiek.nl is een webshop van WA Products. WA Products staat voor “Wat Anders” en is opgericht in 2012. Onze missie is u als klant te voorzien van producten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Zoals deze persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha) van het Griekse eiland Chios. Vandaar onze naam. Omdat wij de importeur zijn van de producten van de fabrikant Anemos kunnen wij de prijzen laag houden. Wij zijn, net als de fabrikant, trots op deze unieke Chios mastiek en willen deze superieure producten graag zo breed mogelijk bekend maken.

Uiteraard zijn er ook andere merken die Chios mastiha, masticha, of mastic in hun producten toepassen. Sommige zijn heel nieuw. Helaas is er een aantal dat puur om de marketing Chios mastiek gebruiken. De hars is namelijk de laatste jaren steeds bekender aan het worden, ook buiten Griekenland.

Onze producten onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden wij ze aan voor een eerlijke prijs!

Wat kunt u bij ons vinden en van ons verwachten?

Wij bieden u het volgende:

  • Hoge kwaliteit persoonlijke verzorgingsproducten met natuurlijke mastiek van het Griekse Chios en met een zo natuurlijk mogelijke samenstelling.
  • 100% Zuiver mastiek-poeder tegen darm- en maagproblemen. Puur, onvermengd, mastiek-poeder kan uiterst effectief zijn bij brandend maagzuur en zure oprispingen.
  • 100% pure mastiek stukjes. Dit zijn de “tranen” van de mastiekboom. Feitelijk zijn dit de druppels gestolde hars. U kunt het gebruiken als een soort van kauwgom (het wordt zacht door de warmte van de mond). Het is goed voor uw tanden en tandvlees.
  • Natuurlijke, pure arganolie uit Marokko. Steeds meer mensen kiezen voor een enkel, 100% natuurlijk, middel. Wij leveren de hoogste kwaliteit arganolie, als aanvulling op onze producten met mastiek.

Natuurlijke verzorgingsproducten

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen voor €5,95; voor België: €9,-. Alle bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd (voor België: €60,-). Minimum bestelbedrag €7,50.

Voor meer informatie over onze Natuurlijke verzorgingsproducten of andere producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u onder “Contact”.

Winkel  Contact