Mondwater zonder alcohol en fluoride

Ons mastiek mondwater zonder alcohol en fluoride is voor maar liefst 98,5% natuurlijk. Het is gezoet met stevia en bevat spearmint voor een frisse adem. De natuurlijke Chios mastiek (in hte Grieks: mastiha, of masticha) doodt de bacteriën die tandplak veroorzaken. Tevens versterkt en verzorgt de mastiek het tandvlees en helpt het bij ontstekingen in de mond (gingivitis, parodontitis) en bij aften. En dat allemaal zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daardoor zijn chemische middelen, zoals fluoride en alcohol overbodig. Dit mondwater is dankzij de spearmint en bitter orange bijzonder fris van smaak. U krijgt daardoor een frisse adem.

Mondwater zonder alcohol en fluoride

Ons mastiek mondwater zonder alcohol en fluoride

Al onze natuurlijke mondverzorgingsproducten bevatten biologische, puur natuurlijke bestanddelen. Dit betekent dat ze geen fluoride en ethylalcohol bevatten. Ook SLS en SLES (Sulfaten) treft u niet aan in de tandpasta’s en mondwater, net zo min als propyleenglycol en chloorhexidine. SLS zit (helaas) in veel tandpasta. Het is goedkoop en lost vuil snel op. SLS kan aften veroorzaken en het lost het tandglazuur op. Ook kan het ontstoken mondslijmvliezen veroorzaken.

Uiteraard ontbreken ook parabenen, kunstmatige zoetstoffen, ethyl alcohol en natrium pyrofosfaat (dit laatste is een “verdachte” chemische anti-tandsteen stof die nog voorkomt in sommige, goedkope en dure, tandpasta. Het kan mogelijk gevoelige tanden veroorzaken). De unieke samenstelling van ons mondwater zorgt ervoor dat bacteriën door de natuurlijke werking van mastiek worden gedood. Uw mond (en dus ook uw tandvlees) droogt daardoor niet uit. Dankzij de natuurlijke samenstelling van onze tandpasta’s zijn deze ook te gebruiken binnen de homeopathie.

Dit mondwater was het eerste mondwater met Chios mastiek (mastiha). De unieke samenstelling en de effectieve, zorgeloze werking, zorgen ervoor dat het nog steeds de beste keuze is.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons Mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol en de werking ervan? Of wenst u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mastiek verzorgingsproducten. Wij vertellen u dan ook graag meer en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Winkel Contact