Desinfecterende handgel

Nu ook in Nederland en België en exclusief bij ons: desinfecterende handgel met echte Chios mastiek olie.

Mastiek handgel

Deze handgel is uniek van samenstelling. Naast, uiteraard, voldoende alcohol bevat het pure Chios mastiek (masticha, mastiha). Dus niet een parfum dat ruikt naar mastiek, maar de echte Chios mastiek olie met alle voordelen daarvan.

Daarnaast bevat het glycerine en propolis. Dankzij de combinatie van deze stoffen is het uiterst effectief en toch zacht voor uw handen. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid, of die willen voorkomen dat hun huid uitdroogt door de alcohol. Bovendien is de desinfecterende handgel pH neutraal.

Alcohol is niet bepaald goed voor de huid. Dus om een handgel niet nóg slechter te maken kun je maar beter geur- en kleurstoffen vermijden. Deze desinfecterende handgel bevat daarom geen kleurstoffen en GEEN parfum. Bekende irriterende, lekker naar bloemetjes ruikende, (geur)stoffen als “Linalool”, “Coumarin”, of “Limonene” zult u hier dus niet in aantreffen. Zie ook HIER voor een complete lijst van de meest bekende allergene (geur)stoffen. Bij het aanbrengen ruikt u licht de Chios mastiek, maar na enkele seconden ruikt u niets meer van deze handgel. Uiteraard ontbreken ook parabenen en andere verdachte chemische stoffen.

Desinfecterende handgel voor een zo laag mogelijke prijs.

Dat (zeer) goede persoonlijke verzorgingsproducten niet duur hoeven te zijn blijkt uit onze prijs, die we bovendien voorlopig nog eens extra laag houden. Voor een halve liter (500 ml) betaalt u de komende tijd €7,65. De stevige kunststof fles is voorzien van een doseer pompje. Wij hebben ook een flesje van 100 ml; handig voor onderweg. Dit flesje heeft een handige tuimeldop waardoor u deze met één hand kunt openen en sluiten. Ook de prijs van dit flesje houden we vooralsnog extra laag. Dit flesje kost €3,29.

Kortom: als handen wassen met water en zeep (we hebben overigens ook een hele goede handzeep in ons assortiment) even niet kan, is deze desinfecterende handgel met echte Chios mastiek, propolis en glycerine een uitkomst! En ook nog voor een prima prijs.

Zoals met alle ontsmettende handgels is deze door de alcohol licht ontvlambaar. Dus pas op bij een warmte bron,(open) vuur en als u rookt.

Winkel Contact