Bijenwas-creme

Nieuw bij Chiosmastiek.nl: bijenwas-creme met Chios mastiek (uiteraard).
Een ultiem hydraterende en verzachtende crème voor uw hele lichaam. Het bevat bijenwas, propolis, bio olijfolie, aloë vera en uiteraard echte Chios mastiek (ook wel mastic, masticha of mastiha genoemd)!

Bijenwas-creme
Klik op de afbeelding voor de shop

Deze bijenwas-creme met zuivere Chios mastiek en bijenwas bevat alleen maar goede stoffen. Dankzij de combinatie van pure bijenwas, bio olijfolie, natuurlijke mastiek en diverse natuurlijke bestanddelen is deze crème bijzonder en uniek! Het verzorgt de (uitgedroogde) huid intens. Het maakt de huid zacht en beschermt deze.

Bijenwas

Bijenwas is bovenal een 100% natuurlijk product (net als de mastiek in deze crème). Het is al eeuwen bekend als middel dat helpt het vocht in de huid te behouden. Het zorgt voor een stevige en zachte huid. Dat komt vooral door de grote hoeveelheid vitamine A. Daarnaast remt bijenwas ontstekingen. Hierdoor zit bijenwas vaak in middelen tegen huid irritaties, mee-eters en puistjes. Bijenwas zorgt voor een dun laagje op de huid. Hierdoor voedt het de huid langdurig, maar laat lucht gewoon door. Hierdoor verstikt het de huid niet. Bovendien beschermt dit laagje de huid, ook tegen vocht en kou.

Uiteraard Chios mastiek in deze bijenwas-creme

Uiteraard bevat deze mastiek bijenwas-creme mastiek olie. De mastiek olie helpt het benodigde vocht te behouden. Daarnaast verwijdert het dode huidcellen en activeert het ‘t mechanisme dat de oude huidcellen vervangt door nieuwe, gezonde cellen. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat mastiek olie een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking heeft. Dankzij deze eigenschappen zorgt het voor (versneld) huidherstel.

Propolis

Propolis is ook een puur natuurlijke stof en ook door bijen gemaakt. Feitelijk is het een soort van kit om de bijenkorf mee te dichten. Door de eeuwen heen wordt propolis gezien als een middel om ons afweersysteem te versterken. Het wordt ook ingezet bij kalknagels en tegen wratten en acne. Op de huid remt het ontstekingen en verzacht het een geïrriteerde huid. De combinatie van mastiek, bijenwas en propolis in deze bijenwas-creme is dus een bijzonder krachtige combinatie. De andere stoffen, zoals diverse plantaardige oliën en aloë vera doen er nog een schepje bovenop.

De bijenwas-creme ruikt licht naar honing en zit in een fraai donker glazen potje. Inhoud 50 ml.

Winkel Contact